2651076653 Ναπολέοντος Ζέρβα 28-30, Ιωάννινα info@ddimos.gr
 ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΗΜΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
Δικηγορικό Γραφείο Ιωάννινα


Το δικηγορικό γραφείο μας "Δημήτριος Δήμος & Συνεργάτες" το οποίο βρίσκεται στα Ιωάννινα, ιδρύθηκε το 1990 και από τότε δεν σταματά να προσφέρει νομικές υπηρεσίες σε υψηλό επαγγελματικό επίπεδο τόσο σε δικαστικό όσο και σε συμβουλευτικό.

Διαθέτοντας μία έμπειρη ομάδα από καταξιωμένους δικηγόρους, το δικηγορικό μας γραφείο, παρέχει ολοκληρωμένες νομικές υπηρεσίες σε φυσικά και νομικά πρόσωπα, ενώ διακρίνεται δε για τις επιτυχίες του σε υποθέσεις και ζητήματα ποινικού χαρακτήρα.

Με εφαλτήριο την εντιμότητα και την πολυετή εμπειρία, παρέχουμε υψηλού επιπέδου νομικές υπηρεσίες που χαρακτηρίζονται από εχεμύθεια, επαγγελματισμό και εμπιστοσύνη, με στόχο την επιτυχία σε πολύπλοκες και απαιτητικές υποθέσεις που χρήζουν ειδικού χειρισμού.
 

 
Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
Όλη η ομάδα μας εργάζεται συστηματικά, για να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες των πελατών μας και να καλλιεργήσουμε δυνατές και μακροχρόνιες σχέσεις.

Επικεντρωνόμαστε υπεύθυνα και αξιόμαχα σε κάθε υπόθεση που αναλαμβάνουμε. Η επαγγελματική μας συνείδηση, μας υποχρεώνει να χειριζόμαστε κάθε υπόθεση με προσωπική ευθύνη και επιμέλεια, ανεξάρτητα από την όποια νομική ή οικονομική βαρύτητά της.
Έχοντας μέχρι και σήμερα χειριστείτε με επιτυχία χιλιάδες υποθέσεις, σε όλους τους δικαιικούς τομείς, το γραφείο μας μπορεί να χειριστή άψογα ακόμα και την πιο δύσκολη περίπτωση, ώστε να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στο πελατολόγιό μας όλα αυτά τα χρόνια συγκαταλέγονται ιδιώτες και επιχειρήσεις από τα Ιωάννινα και από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι μας εμπιστεύονται, μας προτιμούν και μας προτείνουν.

Στόχος του δικηγορικού γραφείου μας είναι πάντα η άμεση και ουσιαστική επίλυση των διαφορών, με τη χαμηλότερη δυνατή επιβάρυνση για τον πελάτη.
 

 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ή περάστε από το δικηγορικό μας γραφείο στα Ιωάννινα, για να συζητήσουμε την υπόθεση που σας απασχολεί και μαζί να βρούμε την καλύτερη λύση.